Over ons.

Hallo,

Ik, Bas Dekkers ben in 1982 gestart met de schermsport en na een paar jaar op de club geschermd te hebben op floret, degen en sabel ben ik wedstrijden gaan schermen.

In die tijd waren er nog regionale trainingen en nam ook deel aan de trainingen van KNAS, selectie, ik nam deel aan wedstrijden in binnen- en buitenland.

Doordat ik jaren in de schermsport actief ben heb ik kennis van materialen en reparatie werkzaamheden. Ik kan adviezen geven in welke keuzes je kunt maken. Zowel de beginner als de ervaren schermer kan op mijn site informatie en materiaal vinden om te kunnen schermen.

Toen mijn zoon vijf was en zelf wilde gaan schermen ben ik de trainers opleiding gaan doen bij de KNAS en bezoek ik samen met hem wedstrijden in binnen- en buitenland.

Ik ben de webshop begonnen omdat ik merkte dat er behoefte is aan advies in combinatie met een keuze in de breedste zin van het woord.

No nonsens, dat is hoe ik de webshop mag typeren en doe geen beloften maar adviseer van uit mijn ervaring.

 

Kijk rustig rond op de site van schermspullen.nl en wellicht zie ik u op een scherm evenement.

In ieder geval veel schermplezier in de sport is wat ik van hieruit wens.

 

Bas Dekkers

© 2018 - 2024 schermspullen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Uhlmann heeft momenteel productie en leveringsproblemen, zoals zoveel bedrijven in Europa op dit moment. Wij hopen dat dit snel onder controle is en wanneer een artikel niet op voorraad is zullen we u dit laten weten.